Bu siteyi, herşeyden önce yemek yapmaktan keyif aldığım, gece yarısı bile kalkıp yemek yapacak kadar yemek yapmayı sevdiğim için kurdum. Yemek yaparken, her şeyi hatta kendimi bile unuttuğum için kurdum. Yemek yapma konusunda kendimi geliştireyim diye kurdum. Bu alemde benim de adım olsun diye kurdum… Benim gibi yemek yapmayı sevenler için kurdum. Stres atmak için yemek yapan, yemek sitelerinde saatlerini harcayan, tariflerini cicili bicili sayfalara not edenler için kurdum. Bildiğim birkaç püf noktası varsa paylaşayım diye kurdum. “Bugün ne pişirsem” sorununa bi nebze çözüm olsun diye kurdum. Yaptığım yemek tariflerini eşe dosta buradan yollayım diye kurdum. Sık sık çağırdığım misafirlerime hazırladığım sofraları herkesle paylaşayım diye kurdum. Ve son olarak….Yemek sitesi kurmamı bekleyen ve beni yüreklendiren tüm dostlarım için kurdum. Bir kaçını bile başarabilirsem ne mutlu bana…
3 yorum:
Fecir ellerine sağlık. bizim yörede fellah veya sarmısaklı denen bu yemeğin lezzeti eşsizdir. bulurun top şeklinde yuvarlanmasından sonra parmak ucuyla ortasına hafif basılırsa yassılaşır ve pişerken içinin çiğ kalma sorunu da olmaz. Tekrar ellerıne sağlık. Ahmet
pek olmuo gecekten
bulgur bulamaci oldu benimki
haşlarken fazla karıştırmışsınızdır ya da topları fazla sıkıştırmamışsınızıdr diye düşünüyorum yoksa bu ölçüyle tam kıvamında oluyor.
Yorum Gönder