Malzemeler:
1 kabak
1 patlıcan
1 bardak konserve garnitür (bezelye,havuç,patates)
1 elma büyüklüğünde karnıbahar
1 küçük tavuk göğsü (200 gr)
1 bardak kaşar rendesi
1-2 yemek kaşığı sıvı yağ
tuz, kırmızı biber, karabiber
Hazırlanışı:
Bu siteyi, herşeyden önce yemek yapmaktan keyif aldığım, gece yarısı bile kalkıp yemek yapacak kadar yemek yapmayı sevdiğim için kurdum. Yemek yaparken, her şeyi hatta kendimi bile unuttuğum için kurdum. Yemek yapma konusunda kendimi geliştireyim diye kurdum. Bu alemde benim de adım olsun diye kurdum… Benim gibi yemek yapmayı sevenler için kurdum. Stres atmak için yemek yapan, yemek sitelerinde saatlerini harcayan, tariflerini cicili bicili sayfalara not edenler için kurdum. Bildiğim birkaç püf noktası varsa paylaşayım diye kurdum. “Bugün ne pişirsem” sorununa bi nebze çözüm olsun diye kurdum. Yaptığım yemek tariflerini eşe dosta buradan yollayım diye kurdum. Sık sık çağırdığım misafirlerime hazırladığım sofraları herkesle paylaşayım diye kurdum. Ve son olarak….Yemek sitesi kurmamı bekleyen ve beni yüreklendiren tüm dostlarım için kurdum. Bir kaçını bile başarabilirsem ne mutlu bana…
2 yorum:
Çok pratik ve lezzetli denemeyen herkese öneririm. Ağır olmadığı gibi çokta lezzetli bir yemek. Tarifi birebir denedim herkes bayıldı.
Evet, Haticeyle biz de yaptık, ama karnıbaharı biraz abartmışız galiba tadı yoğundu ama nefis olduu..
Yorum Gönder