Bu siteyi, herşeyden önce yemek yapmaktan keyif aldığım, gece yarısı bile kalkıp yemek yapacak kadar yemek yapmayı sevdiğim için kurdum. Yemek yaparken, her şeyi hatta kendimi bile unuttuğum için kurdum. Yemek yapma konusunda kendimi geliştireyim diye kurdum. Bu alemde benim de adım olsun diye kurdum… Benim gibi yemek yapmayı sevenler için kurdum. Stres atmak için yemek yapan, yemek sitelerinde saatlerini harcayan, tariflerini cicili bicili sayfalara not edenler için kurdum. Bildiğim birkaç püf noktası varsa paylaşayım diye kurdum. “Bugün ne pişirsem” sorununa bi nebze çözüm olsun diye kurdum. Yaptığım yemek tariflerini eşe dosta buradan yollayım diye kurdum. Sık sık çağırdığım misafirlerime hazırladığım sofraları herkesle paylaşayım diye kurdum. Ve son olarak….Yemek sitesi kurmamı bekleyen ve beni yüreklendiren tüm dostlarım için kurdum. Bir kaçını bile başarabilirsem ne mutlu bana…

23 Şubat 2011

Kahvaltı İçin Değişik Bİr Öneri: Sucuk İçi

Eşim artık akşamları yemek yemediğinden ben de doğru düzgün yemek yapmıyorum. O yüzden de bloga yeni bir deneme koyamıyorum :( Aslında elimde farklı zamanlarda çekilmiş yemek daveti resimlerim var ama bugün değişik bir şey yapasım geldi. Arkadaşımın bizi geçen ay çağırdığı kahvaltıda yediğimiz "sucuk içi"ni yayınlamaya karar verdim. Gerçi içine tam olarak ne konuyor bilmiyorum. Bol baharatlı Kayseriye has bir lezzet sucuk içi. Bana biraz baharatı fazla geldi ama denemenizi tavsiye ederim yine de. İnternette arattım, bari bulduğum tariflere link vereyim diye. O da olmadı yemek bloglarında yok, ya da ben rastlamadım ama bazı internet sitelerinde var. Artık aratıp hangisi hoşunuza giderse onu yapmak size kalmış. Benden size kahvaltılar için değişik öneri...


1 yorum:

Hayatın Tatları dedi ki...

ben biliyorum annem kayserili neredeyse her sabah yapılırdı bizim evde.Ee tabi evlendiğimden beri yemiyorum hem kokuyor hemde midemden rahatsızlandım artık dokunuyor. Ama resmi bile içimi geçirmeme yetti.